Luc Kusters

2019-05-18T19:42:40+00:00

In opdracht van Luc Kusters bouwde ik een nieuwe website. Luc schreef enkele boeken over macht- versus kracht die gratis te downloaden zijn via zijn site. Het tweede boek: 'Der Mithras Code' wordt steeds uitgebreid en ieder nieuw hoofdstuk is gratis van de site te halen. De thema's zijn erg actueel met de huidige #Metoo beweging en macht spelletjes waar je dagelijks over leest.

Op het verkeerde been en andere (fiets)verhalen

2019-03-18T15:56:38+00:00

Op het verkeerde been en andere (fiets)verhalen is een boek geschreven door mijn neef Rum Tullemans waar ik de vormgeving voor mocht doen. Van de omslag: Weertenaar Rum Tullemans grijpt terug naar zijn verleden en haalt herinneringen op. Vandaar dit memorieboek. Het gaat niet alleen om terugblikken, ook krijgt de herinnering een recensie, een beoordeling. Soms moet hij zélf met de billen bloot, maar zonder te bang te zijn voor wat frisse zelfkritiek. Iets wordt nog interessanter als je bijna alles hebt meegemaakt en het dan gaat begrijpen of zien. Zijn leven begint Tijdens de stormachtige eindfase van de Tweede Wereldoorlog. Voor die baby, dat zielig stukje mens, geeft de dokter eigenlijk geen cent meer. En toch groeit er een sportman op, samen met drie broers en een zusje. Een liefhebber op de racefiets, die eenentwintig keer de Mont Ventoux beklimt, voor het laatst op zijn vierenzeventigste en ondertussen bekroond met de Ridderorde der Malloten. Rum verhaalt over een oma die emotioneel niet spoorde, een moeder die de hele wereld 'wil kloten' en een mopperende vader met te weinig courage (maar op wie hij uiteindelijk sterker lijkt dan hij ooit kon vermoeden). En dan het onoplosbare mysterie van de erg jong [...]

Airco Mobiel Service Weert

2019-11-18T18:13:50+00:00

Voor Carlo Reintjens bouwde ik een site voor zijn nieuwe bedrijf, geheel volgens het Responsive Design. Per 1 jan 2015 zijn bepaalde koude middelen die in airco’s gebruikt worden wettelijk verboden. Voor garagebedrijven is hiervoor een hoge investering nodig. Airco Mobiel Service kan deze service op locatie bieden tegen concurerende prijs. Carlo veel succes met je nieuwe bedrijf.