Nieuwe website

Ontwikkelen en bouwen van websites

Het ontwikkelen en creëren van een mooie en heldere website, samen met de opdrachtgever, is voor mij een boeiende reis. Voor een professionele uitziende site gaat de aandacht naar; vormgeving, communicatie en techniek. Dat zijn juist hobby’s van me waardoor ik als pensionado websites tegen geringe kosten kan bouwen.

Het is mijn intentie om sites te bouwen die de sfeer en uitstraling van de opdrachtgever weergeven. Geen toeters en bellen waar ze niet nodig zijn.

Kosten

Voor het bouwen van een standaard site bereken ik een vergoeding vanaf € 275,- afhankelijk van de eisen die u stelt. Voor het opzetten van een CMS (WordPress of Joomla!) waar u zelf aanpassingen kunt maken, reken ik vanaf € 695,- Ik betaal geen BTW.

Daar is bij inbegrepen; aanvragen domeinnaam, begeleiding naar de hosting-provider, inventariseren van wensen, ontwikkelen van de site/organisatie-structuur, bouwen of aanpassen van een eigen unieke template. Zoekmachine optimalisatie (SEO), teksten aanpassen, evt. ook het maken/bewerken van foto’s, training en onderhoud voor de periode van één jaar.

Template

Een template is de basis van hoe uw site er straks uit ziet. U krijgt altijd een uniek, speciaal voor u gebouwde, of aangepaste template met de ‘look en feel’ die uw product of dienst een maximale uitstraling geeft.

Responsive Design

Het grootste gedeelte van het internetverkeer vindt tegenwoordig plaats op Tablets en Phones. Alle nieuwe site bouw ik in Responsive Design zodat uw site ook door de nieuwe media gezien kan worden.

CMS

Voor het bouwen van een CMS (Content Management Systeem) maak ik gebruik van WordPress of Joomla. Dit maakt het voor de gebruiker mogelijk om de site zelf te onderhouden. Elke verandering van de inhoud kan door de gebruiker die met ‘MS Word’ overweg kan, aangepast worden.

Wilt u dat ik u ook begeleid met het bouwen van uw site? Mail me.

Zie hier mijn portfolio