Loading...

Welkom bij Site van Boy

Mijn naam is Boy Kollée. Al vele jaren is computeren een hobby van me. Met name het ontwikkelen en bouwen van mooie, heldere websites, is voor mij een boeiende reis.
Kijk hier naar enkele voorbeelden van sites die ik maakte.

Aandacht

Voor een professionele site gaat de aandacht naar; vormgeving, communicatie en techniek. Juist deze vaardigheden zijn hobby’s van me waardoor ik veel tijd kan steken in het bouwen van mooie sites tegen een geringe vergoeding.
Het is mijn intentie om sites te bouwen die de sfeer en uitstraling van de opdrachtgever weergeven. Geen toeters en bellen waar ze niet nodig zijn, maar heldere en duidelijke informatie.

Ervaring

20 Jaar had ik een eigen muziekinstrumenten onderneming en 20 jaar werkte ik als lichaamsgerichte therapeut in het GCW in Weert. Met beide ervaringen als achtergrond kan ik zowel zakelijk als gevoelsmatig redelijk invoelen hoe we uw wensen kunnen vertalen in een sprankelende en effectieve website.

De andere website met meer achtergrondinfo van Boy vindt u hier.

Helder

Het ontwikkelen en creëren van een mooie en heldere website, samen met de opdrachtgever, is voor mij een boeiende reis. Voor een professionele uitziende site gaat de aandacht naar; vormgeving, communicatie en techniek. Dat zijn juist hobby’s van me waardoor ik sites tegen geringe kosten kan bouwen.

Uitstraling

Het is mijn intentie om sites te bouwen die de sfeer en uitstraling van de opdrachtgever weergeeft. Geen toeters en bellen waar ze niet nodig zijn.

Pensionado

Als pensionado is mijn eerste belang dat u tevreden bent. De tijd voor het bouwen speelt daarom een ondergeschikte rol. De vergoeding voor het bouwen van een standaard site is afhankelijk van de eisen die u stelt. Voor het opzetten van een CMS (Joomla! of WordPress) waar u zelf mutaties en aanpassingen kunt maken, kosten vanaf €695,-. Ik werk vrij van BTW. Een kleine website die minder onderhoud nodig heeft, bouw ik in HTML5 en CSS3.

Template

Daar is bij inbegrepen; aanvragen domeinnaam, begeleiding naar de hosting-provider, inventariseren van wensen, ontwikkelen van de site/organisatie-structuur, bouwen of aanpassen van een eigen unieke template. Zoekmachine optimalisatie (SEO), teksten aanpassen, evt. ook het maken/bewerken van foto’s, evt. ontwerp van een logo, training om met het CMS om te leren gaan, en onderhoud voor de periode van één jaar.

Template

Een template is de basis van hoe uw site er straks uit ziet. U krijgt altijd een uniek, speciaal voor u gebouwde of aangepaste template met een ‘look en feel’ die uw product of dienst een maximale uitstraling geeft.

Responsive Design

Het meeste internetverkeer vindt tegenwoordig plaats op Tablets en Phones. Daarom bouw ik de site in Responsive Design zodat uw site ook daarop goed zichtbaar is.

CMS

Voor het bouwen van een CMS (Content Management Systeem) maak ik gebruik van Joomla of WordPress. Dit maakt het voor de gebruiker mogelijk om de site zelf te onderhouden. Elke verandering van de inhoud kan door de gebruiker die met ‘Word’ overweg kan, aangepast worden.

Wilt u dat ik u ook begeleid met het bouwen van uw site? Mail me.

Over deze voorbeeld website

Deze site is opgebouwd in diverse stijlen om een indruk te geven van de mogelijkheden. Standaard bouw ik een site als één geheel. Alle pagina’s in een en dezelfde uitstraling, of anders uiteraard indien gewenst.