Met deze smart home producten heb jij een comfortabeler en veiliger huis!

Weet wie er voor de deur staat

Wordt er wel eens bij je aangebeld op een tijdstip dat niet gebruikelijk is, bijvoorbeeld ’s avonds laat? Of weet je zeker dat je geen bezoek krijgt en verwacht je ook geen levering van pakketjes? Op het moment dat er op zo’n dag iemand aanbelt, kun je je afvragen of je de deur wel open moet doen. In dat geval is het handig om via de slimme deurbel met camera te zien wie er aangebeld heeft. En kun je gemakkelijker beslissen of je er wel of niet op reageert. Dankzij de ingebouwde intercom kun je zelfs vragen wie de bezoeker is, zodat je ook een gesprek kunt voeren zonder open te doen.

Het gemak van een slimme deurbel met camera

Deze twee functies van de slimme deurbel met camera zorgen al voor een extra gevoel van veiligheid. Maar er is meer. Want ook als je niet thuis bent, zie je op afstand wie er op de stoep staat. De slimme deurbel met camera sluit je namelijk aan op je smartphone. Op het moment dat er gebeld wordt, krijg je hiervan een melding. En zelfs als er niet gebeld wordt maar alleen een beweging waargenomen wordt, zal dit via de speciale app zichtbaar zijn volgens flambregts. Dankzij de speciale bewegingssensoren van de slimme deurbel met camera.

Dag en nacht zicht op je voordeur

Natuurlijk heb je niet op ieder moment van de dag de tijd om de slimme deurbel met camera in de gaten te houden. Je zit soms in een bespreking, je viert vakantie of je slaapt. Ook als je wilt weten of er in een bepaalde tijd iemand langs geweest is, kun je nakijken. De slimme deurbel met camera is niet alleen geschikt voor het live bekijken van de situatie, de camera neemt de beelden ook op, zodat je deze later kunt terugkijken. Dat is handig. Dan weet je of er ’s nachts iemand vlak bij de deur door de tuin liep, of dat het de kat van de buren was. En ook weet je precies of de pakketbezorger wel of niet een bezorgpoging heeft gedaan.

Haal het gemak van slimme huishoudelijke producten in huis

Weet je eenmaal hoe fijn het is om een slimme deurbel met camera in huis te hebben, dan smaakt dat natuurlijk naar meer. Voor extra veiligheid kies je bijvoorbeeld voor slimme rookmelders, of een smart lock. Dat laatste is vooral handig als je altijd je sleutels kwijt bent. Een smart lock werkt met een pincode. Of kies voor een item finder, juist om die sleutels gemakkelijk te vinden. En met een slimme stekker kun je vooraf instellen wanneer de lampen in huis aangaan. Ook als je niet thuis bent.

Vergelijkbare berichten